NieuwsNU GRATIS ONLINE LESSEN:

NEEM CONTACT OP VIA HET CONTACT FORMULIER.

Helaas zijn er wegens het corona virus geen lessen, tot 2 juni 2020

Wij wensen iedereen gezonde, kunstzinnig weken en mochten jullie hulp nodig hebben dan kunnen wij via skype, mail of app toch, adviezen geven, betreffende je werk.

Schildermarathon van 10 tot 10 uur

6 juli 2020

Maandag 6 juli is het weer zover, dan kun je in ons atelier schilderen van 10 uur ‘s morgens tot 10 uur ‘s avonds.

Je kunt op elk moment van die dag aan het werk gaan en  als je gebruik wilt maken van de lunch en/of BBQ, moet je dit even opgeven via de het email adres of per app.

De kosten voor het deelnemen aan deze dag zijn €4,00 per uur om lekker aan het werk te gaan onder professionele begeleiding.

Kosten voor de lunch ( om 12.00 uur ) zijn €5,00 euro, hiervoor krijg je een broodje kroket en diverse broodjes met kaas of vleeswaren, melk en karnemelk.

Kosten voor de BBQ ( om 17.30 uur ) zijn voor deelnemers € 10,00 en voor partners die gezellig mee willen eten zijn de kosten € 15,00, hiervoor krijg je diverse soorten vlees, salades, stokbrood en eigen gemaakte sauzen, frisdrank en /of een wijntje.

Om 22.00 sluiten we het atelier en gaan we in de bar of bij het zwembad nog even gezamenlijk een drankje drinken.

TOT 6 juli 2020

                                                            

Nieuw!  Workshop Emailleren, een bijzondere ervaring!

Vanaf nu kun je bij ons ook een workshop emailleren boeken, een leuke en leerzame bezigheid om te doen in familieverband, met een vrienden-/vriendinnenclub of bv. met collega’s van je bedrijf.
Ook is het mogelijk een speciaal aangepaste emaille workshop te boeken voor kinderen vanaf 10 jaar.

Email is een hard laagje van gekleurd fijn glas dat met behulp van een zeefje of penseel in poedervorm op metaal ( meestal koper of zilver ) wordt aangebracht en dat bij een een temperatuur van 700 tot 900 graden in een speciale oven wordt aangesmolten.

Tijdens deze workshop leer je aan de hand van verschillende technieken de basisprincipe van het emailleren en neem je na afloop, als herinnering, bijvoorbeeld een zelf vervaardigd mooi sieraad, doosje, of ander geëmailleerd voorwerp mee naar huis.

Het maximale aantal deelnemers is 8 personen en de duur van de workshop is 3 uur.
Natuurlijk kan ook deze workshop aangekleed worden met “een hapje en een drankje” en/of afgesloten worden met een gezellige barbecue.

Neem contact met ons op voor een kostenraming en de beschikbare tijden.

LET OP!
Ook cursisten kunnen tijdens de reguliere lessen emailleren. Zo kun je je verdiepen in allerlei technieken, zoals de cloisonne techniek, natte techniek champlevé, of fenetre techniek.