Last Update: march 2024   Atelier Astrid Vredegoor     06 126 70 80 8

Atelier Astrid Vredegoor

Atelier Astrid Vredegoor

Atelier MAD houseHet atelier Astrid Vredegoor, ATELIER VOOR GRAFISCHE EN BEELDENDE  KUNST. 

Het atelier Astrid Vredegoor is ca. 120 m2 groot en vrijstaand. Het vrij gelegen atelier in Lichtenvoorde, dat ook speciaal gebouwd is als atelier, beschikt over twee royale verdiepingen.

Het gebouw, met veel licht op het noorden, geeft op de begane grond gelegenheid aan de cursisten die zich hier bezig kunnen houden met, voornamelijk, de schilderkunst. Hiervoor staan schildersezels ruim opgesteld en dit is de plek waar de cursist rustig en geconcentreerd kan werken.

Hier bevind zich ook de koffiehoek, voorzien van een scala van vakliteratuur die geraadpleegd mag worden, waar in de pauze de koffie geschonken wordt en waar gezellig bijgepraat kan worden.

Naakt 1 Web3

 

Het souterrain leent zich uitstekend voor het uitoefenen van met name de grafische kunst. Het is de plek waar veel cursisten voor de eerste keer kennis maken met minder bekende technieken van deze kunstuiting. Al de benodigde professionele apparatuur is hiervoor aanwezig en dat alleen al maakt dit het atelier uniek!
Kortom; een fantastische plek voor diverse cursussen. Kijk voor de mogelijkheden en kosten onder het hoofdstuk Cursussen.

Groepsactiviteiten, zoals teambuilding en workshops kunnen worden aangekleed of afgesloten met een gezellige borrel in het atelier,  of zomers op het terras een gas-barbecue rondom onze sfeervolle tuinbar.